590.ua

Як вибрати вбудований холодильник

Одним із способів збільшення кухонного простору є використання вбудованої техніки. Ви зможете створити свій унікальний стиль приміщення, і при цьому встановлена ​​техніка не буде вибиватися із загального інтер'єру. Більшість окремо стоячих холодильників мають стандартну обробку і колір, не кажучи вже про розміри і форму. Чи не залежати від цього можна за рахунок вбудовування холодильного агрегату в кухонний гарнітур або в іншу меблі, наприклад, при установці його в передпокої або в коридорі.
 
Які відмінності вбудованих холодильників від звичайних
 
За своїм робочим характеристикам вбудовані моделі практично нічим не відрізняються від окремо стоячих. При виборі відповідної моделі можна рекомендуватися загальними правилами. Основні відмінності полягають в габаритах корпусу, особливо в ширині і глибині (вони як правильно дещо менше, якщо порівнювати зі звичайним холодильником). У разі якщо ви замовляєте меблі під уже придбаний агрегат, слід враховувати величину допусків для того, щоб уникнути помилки з розмірами.
Ще одна перевага - можливість роздільного використання морозильної камери і власне охолоджуючого блоку. Ви навіть можете розташувати техніку в різних кутках кімнати, заощадивши на висоті гарнітура. Це дасть велику свободу дій на кухні.
Що стосується типів вбудованих холодильних агрегатів то вони цілком стандартні:

Сам фактор того, що техніка є вбудованої не міг не позначитися на розмірах і компонуванні агрегатів. Морозильні камери можуть мати нижнє / верхнє розташування, ну а при виборі відповідної моделі для компактного гарнітура можна звернути увагу на холодильники без морозилки (її можна придбати окремо і вбудувати в іншому місці). Вбудовані моделі відрізняються економічною роботою, мають якісну теплоізоляцію. При установці всередину меблевої конструкції, її стінки дадуть додатковий захист від шуму, що також важливо для комфорту.

 


 
Як можна встановити техніку
 
Невисокий вбудований холодильник (без морозильної камери) може бути встановлений під стільницею. Також можливі комбінації з іншою технікою: посудомийній машиною, сушаркою. Єдиним обмеженням може стати близькість з гарячими зонами - не варто встановлювати холодильник біля плити, вбудованої духовки або конфорки. Висота розташування не повинна бути обов'язково обмежена лінією статі. Агрегат невеликих розмірів можна встановити на необхідній висоті, щоб для завантаження або вивантаження продуктів не доводилося нагинатися, або навпаки тягнутися. В якості підставки можна використовувати меблевий ящик, для якого завжди знайдеться розумне застосування. Для установки холодильника краще звернутися до послуг професіонала, який вже має досвід подібних робіт. Це ж стосується і проведення замірів, якщо ви збираєтеся замовити меблі під наявну техніку. Так ви зможете уникнути можливих помилок в розмірах. Якщо ж ви збираєтеся виконати установку самостійно, то зверніть увагу на вимоги електробезпеки. Також слід подбати про те, щоб компресор і конденсирующий блок холодильник мали можливість охолодження. Для цього необхідно передбачити наявність достатніх зазорів для циркуляції повітря, особливо між стінкою гарнітура і задньою частиною корпусу. Це важливо ще й тому, що при неправильній установці, техніка може отримати пошкодження, які в подальшому можуть стати підставою для припинення дії гарантійних зобов'язань виробника. Корпус вбудованого холодильника передбачає установку за меблевими панелями. Для цього можуть бути передбачені окремі монтажні елементи, що спрощують остаточну збірку. Це до речі також одна з характерних особливостей техніки цього класу.
 
Де купити вбудовується холодильник
 
Якщо ви збираєтеся придбати холодильник вбудовується типу, то рекомендуємо звернути увагу на торговий асортимент нашого інтернет-магазину 590.ua. В наявності широкий модельний ряд пристроїв, розрахованих на прихований монтаж, виготовлених відомими світовими виробниками, в тому числі:

  • Atlant
  • Beko,
  • Bosch
  • Candy
  • Electrolux
  • Gorenje
  • Samsung
  • Zanussi

Для того, щоб вибрати техніку, сумісну з вашої кухнею, скористайтеся формою підбору за розмірами. Вкажіть необхідну висоту корпусу; також доступні інші варіанти сортування товарів: за популярністю або зростанню ціни.
Вибирайте зручні умови покупки: за безготівковим розрахунком, готівкою, оплатою частинами і т.д. На усі товари діє гарантія виробників. Доступні різні способи доставки, щоб ви могли вибрати з них найбільш зручний для себе.

100% оригінал
від європейських виробників

Акції!
Подарунки! Знижки!

кожні 2-е тижні щось новеньке

Швидка доставка в будь-яке місто України. Від 5000 грн - до квартири по Києву БЕЗКОШТОВНО

Наші менеджери
найчуйніші і професійні

0
Пусто
Запис близько
близько
Зв'язок з нами
Telegram
Viber
пошта
Телефони