590.ua

Які особливості у вбудованого винного шафи

Любителі вин багато уваги приділяють умовам зберігання своїх колекцій. Не у всіх є можливість облаштувати особистий винний льох. У цьому випадку на допомогу прийде вбудований винний шафа. Це спеціальна техніка, що дозволяє зберігати вино в ідеальних умовах, при цьому місце розташування шафи визначатиме сам власник. Конструкція шафи дозволяє без проблем вбудувати його в найбільш зручному місці меблевого гарнітура, причому це можна зробити в приміщенні будь-якого типу: в передпокої, на кухні і навіть у вітальні. Можна навіть організувати подобу вітрини, щоб милуватися своєю винної колекцією і показувати її друзям.
 
Які особливості у вбудованого винного шафи
 
Техніка подібного типу за своїми конструкційним особливостям практично нічим не відрізняється від окремо стоячих шаф. Схожої в обох випадках є система підтримки умов для правильного зберігання напоїв. Йдеться про створення спеціальної вентильованого середовища, причому пляшки зберігаються в горизонтальному положенні при чітко витриманою температурі. Оптимальне поєднання параметрів дозволить зберегти вишуканий смак вин, щоб цінителі могли повністю розкрити ароматний букет напою при дегустації. Основною відмінністю вбудованих моделей є можливість монтажу в окрему нішу меблевої конструкції. Для цього на корпусі пристрою можуть бути передбачені спеціальні монтажні елементи. Передня частина шафи представлена ​​вітринної дверима, встановленої на петлях. Двері виготовляють зі спеціального скла, при цьому використовується двошаровий пакет для зменшення теплообміну. Це виключає появу конденсату на скляних поверхнях і дозволяє зберегти потрібну температуру всередині шафи. Сама двері можуть бути навішені з будь-якого боку.
 
На що звернути увагу при виборі шафи
 
Основними параметрами для даного типу техніки є:

  • місткість
  • кількість температурних зон
  • кліматичний клас
  • показник енергоефективності
  • кількість холодильних контурів
  • підтримуваний температурний діапазон
  • система управління
  • габаритні розміри

Місткість шафи для вина визначають, як правило, кількістю стандартних винних пляшок, наприклад, типу Бордо (0,75 л). Це дуже зручно, якщо ви приблизно уявляєте розміри своєї колекції. Можна вибрати шафа потрібного обсягу. Також слід приділити увагу габаритним розмірам пристрою. Це важливо при проектуванні меблевого гарнітура. Якщо ж ви вибираєте вбудовується винний шафа знаючи розміри наявної ніші, то врахуйте необхідність невеликого запасу простору, для того, щоб не виникло проблем з установкою агрегату. Залежно від моделі шафи, в ньому може бути певна кількість холодильних контурів. Це необхідно для створення декількох кліматичних зон, в яких буде підтримуватися різна температура. Такі шафи є більш зручними, якщо у вашій колекції присутні вина різного ґатунку, що вимагають своїх особливих умов зберігання. При виборі шафи під вино, зверніть увагу на діапазон підтримуваних температур - чим він ширше, тим краще. Завжди приємно мати в своїй колекції дорогі напої, для зберігання яких можуть знадобитися окремі умови. Якщо ваш шафа буде підтримувати необхідну температуру, ви зможете повністю насолодитися вишуканим букетом дорогого напою. Що стосується системи управління, то рекомендацією інтернет-магазину 590.ua стануть моделі, оснащені дисплеєм, на який виводиться поточна температура всередині шафи. Бажаною є додаткова індикація, що дозволяє швидко визначити, в якому режимі працює агрегат. Сучасні винні шафи підтримують безліч додаткових функцій, найбільш корисними з яких є:

  • очищення повітря при вентилювання
  • сигналізація несправностей
  • датчик відкритих дверей
  • захист від дітей
  • підсвічування зі змінною яскравістю
  • регульовані полки
  • система вентиляції
  • доводчик двері
  • сенсорне управління
  • циркуляційний охолодження

Важливо розуміти, що найменші порушення кліматичних параметрів (вологості, температури) можуть привести до погіршення умов зберігання, тому кращими є ті моделі шаф, які здатні сигналізувати користувачеві про можливі неполадки в роботі. Так, цікавим варіантом є система подачі оптичних або акустичних сигналів при несправності охолоджуючих контурів або при нещільно прилягає двері. Також зверніть увагу на конструкцію полиць. Бажано, щоб їх висоту можна було б регулювати. Висувні полки (на телескопічних направляючих) дозволять зручно виймати пляшки з шафи.


 
Де купити винний шафа
 
Бажаючим придбати вбудовується винна шафа інтернет-магазин 590.ua пропонує широкий вибір товарів даної категорії. У нас ви можете підібрати модель необхідної місткості і розмірів. Що стосується бренду, то рекомендацією нашого сайту стане продукція компанії Liebherr - товари цього виробника користуються заслуженою повагою у користувачів, що вже встигли оцінити надійність і високі робочі якості сучасної вбудованої техніки для зберігання вин. Також рекомендуємо звернути увагу і на інші категорії товарів: витяжки, духовки і вбудовані кавоварки. На всі моделі шаф діє фірмова гарантія виробника. Пропонуються вигідні умови оплати і доставки товарів.

100% оригінал
від європейських виробників

Акції!
Подарунки! Знижки!

кожні 2-е тижні щось новеньке

Швидка доставка в будь-яке місто України. Від 5000 грн - до квартири по Києву БЕЗКОШТОВНО

Наші менеджери
найчуйніші і професійні

0
Пусто
Запис близько
близько
Зв'язок з нами
Telegram
Viber
пошта
Телефони