590.ua

Подрібнювач харчових відходів InSinkErator

Чистий і комфортна робота на кухні
 
Приготування страв часто супроводжується великою кількістю харчових відходів. Іноді це може стати справжньою проблемою для кулінара. Картопляні очищення, м'ясні обрізки, овочева шкірка - їх утилізація не завжди зручна і приємна. Ще одна неприємність, яка завдає чимало клопоту - засмітився слив кухонної раковини, який може забиватися відходами як в процесі приготування їжі, так і після миття і ополіскування використаного посуду і приладів. Універсальним рішенням в цьому випадку стане придбання та встановлення подрібнювача (діспоузера) харчових відходів InSinkErator. Цей зручний і стильний помічник дозволить позбутися від харчових відходів і вирішить проблему засмічення раковини. Він монтується під мийку і служить для подрібнення всіх залишків їжі, які потім автоматично зливаються в каналізацію.
 
 
 
Як користуватися InSinkErator
 
Все дуже просто:
 
1. Увімкніть холодну воду
2. Киньте все відходи в раковину, щоб вони потрапили під фланець пристрою
3. Увімкніть подрібнювач
 
Все інше пристрій зробить саме. Воно перемеле залишки їжі і змиє отриману однорідну масу в каналізацію. Незважаючи на свої компактні розміри, прилад здатний впоратися з будь-якими видами відходів, в тому числі пристрій перемелює невеликі м'ясні кістки. Ви зможете викидати яєчну і горіхову шкаралупу, лузгу, насіння, кірки кавуна та інших баштанних культур, фруктові кісточки, а також деякі непродовольчі відходи, наприклад, недопалки, одноразові рушники, серветки (проте зловживати цим не слід). Процес переробки відбувається в спеціальному кільцевому жолобі. Подрібнюються камера оснащена обертовим з високою швидкістю металевим диском, який розподіляє відходи по її стінках. На стінках передбачені особливі самозатачивающиеся ріжучі елементи. Така конструкція більш безпечна, в порівнянні з простими моделями, оснащеними системою гострих лез. Це відмінна риса подрібнювачів InSinkErator, Що робить їх більш привабливими для використання.
 

 

 
Які переваги у подрібнювача
 
Компактний пристрій не займає багато місця, легко встановлюється під раковину і підходить до будь-якої митті, оснащеної стандартною системою зливу. За рахунок якісної переробки досягається найбільш висока ступінь подрібнення. Це є гарантією того, що каналізаційні труби не будуть забиватися кухонними відходами. Тепер процес приготування їжі стане більш комфортним, оскільки ви зможете різати і чистити продукти відразу ж в кухонну мийку. Це дуже зручно, оскільки перед обробкою ви зможете помити овочі або інші продукти, швидко сполоснути ніж і посуд, не здійснюючи зайвих переміщень по кухні. Апарат не займає простір кухні, оскільки розташований безпосередньо під мийкою, в місці, яке зазвичай відводять під зливний сифон. Відсутність доступних ріжучих елементів виключає пошкодження кухонних приладів і посуду, а також отримання травм самим користувачем.
 
 
 
Як встановити подрібнювач
 
Будь-яка з моделей InSinkErator підключається до водопровідної системи (до сливу) і встановлюються під раковиною таким чином, щоб вихідний отвір апарату збігалося із зливним отвором мийки. Крім підключення до водопроводу, пристрій зажадає наявності електричної розетки (хоча в принципі вони і так є на більшості кухонь). Всі моделі супроводжуються докладною інструкцією, дотримуючись якої користувач зможе самостійно встановити пристрій. Це не складно. Для монтажу апарату використовується фірмовий складальний вузол Quick Lock, що встановлюється безпосередньо на мийку. Це система спрощує фіксацію пристрою і при необхідності дозволяє швидко відокремити його, наприклад, для прочищення або обслуговування.
 

 

 

Який діспоузер вибрати для кухні
 
Модельний ряд InSinkErator представлений рядом моделей, що розрізняються своїми технічними параметрами: 
 
  • споживаної потужністю
  • об'ємом дробильної камери
  • швидкістю подрібнення
  • системою управління

 

 
Залежно від того, як часто ви готуєте їжу, і які продукти використовуєте для цього, можна зробити вибір між економічною моделлю, яка споживає мінімум електроенергії, або більш продуктивним і потужним подрібнювачем InSinkErator Еволюція 200, Здатним переробляти велику кількість відходів. Всі товари цього виробника відрізняються високими робочими якостями, і володіють іншими незаперечними перевагами:
 
  • виготовлені з високоякісних матеріалів (нержавіюча сталь, міцний пластик)
  • безпечні при використанні
  • не мають відкритих ріжучих елементів
  • мають низький рівень шуму навіть при максимальному навантаженні
  • підтримують порційну подачу відходів
  • мають систему реверсу для прочищення
 
Вибирайте відповідну модель діспоузера InSinkErator в нашому інтернет-магазині. У нас ви можете купити подрібнювач для кухонних відходів на умовах доступної ціни і швидкої доставки товарів.
 
Подрібнювачі харчових відходів InSinkErator 

100% оригінал
від європейських виробників

Акції!
Подарунки! Знижки!

кожні 2-е тижні щось новеньке

Швидка доставка в будь-яке місто України. Від 5000 грн - до квартири по Києву БЕЗКОШТОВНО

Наші менеджери
найчуйніші і професійні

0
Пусто
Запис близько
близько
Зв'язок з нами
Telegram
Viber
пошта
Телефони