590.ua

Як користуватися пральною машиною?

Незважаючи на насиченість складними електронними системами та конструкторськими рішеннями, сучасні пральні машини досить прості у використанні. Але, все ж таки, для комфортного тривалого використання побутової техніки, краще знати і дотримуватися певних правил.

Спробуємо коротко розповісти про основні правила користування стильною машиною.

Прочитайте інструкцію

Це перше, що потрібно зробити після того, як пральна машина виявилася у вас вдома. В інструкції міститься вся необхідна інформація від виробника:

  • технічні характеристики апарату;
  • габарити та інші параметри;
  • вказівки щодо встановлення та підключення;
  • пояснення та рекомендації щодо програм прання та режимів роботи;
  • застереження щодо можливого неправильного використання техніки.

Чому цей пункт такий важливий? Досить часто побутова техніка виходить з ладу саме через незнання користувачами інформації, яка вказана в інструкції. А такі поломки зазвичай не належать до гарантійних випадків.

 

 

Довіртеся професіоналам

Якщо ви не впевнені на 100% у тому, що встановіть машину правильно і підключіть її так, як потрібно, не робіть цього самі. Краще звернутися за допомогою до спеціалістів. Нині такі послуги надають сервісні центри та спеціалізовані компанії.

Неправильне підключення та встановлення пральної машини може призвести до негарантійних поломок.

Дотримуйтесь рекомендацій з прання

Вибір програми прання завжди повинен ґрунтуватися на типі тканини, вироби з якої ви плануєте прати. Це не тільки покращить якість прання, а й зменшить навантаження на машину.

Тому рекомендуємо прати однорідні вироби в одному циклі прання - окремо постільна білизна, окремо верхній одяг, вироби з тонких тканин, вовни і так далі.

Недаремно виробники передбачили спеціальні програми для різних тканин. Вони відрізняються температурою води, тривалістю прання, кількістю полоскань та силою віджиму.

100% оригінал
від європейських виробників

Акції!
Подарунки! Знижки!

кожні 2-е тижні щось новеньке

Швидка доставка в будь-яке місто України. Від 5000 грн - до квартири по Києву БЕЗКОШТОВНО

Наші менеджери
найчуйніші і професійні

0
Пусто
Запис близько
близько
Зв'язок з нами
Telegram
Viber
пошта
Телефони