590.ua

Як встановити сушильну машину

 

Багатьох перед покупкою сушильної машини зупиняє відсутність достатнього простору для встановлення. Адже, одна річ, якщо ви живете в новій квартирі чи будинку, розміри якого дозволяють встановити всю необхідну побутову техніку, і зовсім інша — коли такі можливості обмежені.

Як заощадити простір?

Вибираючи сушильну машину, не варто забувати про такий поширений спосіб інтеграції сушильного апарату в інтер'єр, як установка зверху над пральною машиною. Звичайно, не можна встановлювати сушильний барабан прямо поверх прання - вона не розрахована на навантаження такого роду. Та й під час віджиму техніка, що стоїть зверху, може зрушитися і впасти.

Сушильна машина Gorenje D 8664 N

 

Для установки сушильних машин поверх пральних існують спеціальні підставки. Вони не тільки служать опорою та кріпленням, але також розподіляють вагу сушильного апарату оптимальним способом. Багато виробників доповнюють такі підставки висувними полицями, які полегшують завантаження та вилучення білизни із сушильного барабана.

Які комунікації потрібні сушильній машині?

Більшість сушильних машин для своєї роботи вимагають лише наявності розетки із заземленням у безпосередній близькості від місця встановлення. Відведення води в апаратах конденсаційного типу здійснюється в спеціальну ємність, яку необхідно випорожнити після кожного сушіння.

Існують також моделі сушильних машин, які вимагають підключення до системи каналізації для відведення вологи. У такому випадку необхідно подбати про створення зливу, подібного до того, що робиться при підключенні пральної машини.

100% оригінал
від європейських виробників

Акції!
Подарунки! Знижки!

кожні 2-е тижні щось новеньке

Швидка доставка в будь-яке місто України. Від 5000 грн - до квартири по Києву БЕЗКОШТОВНО

Наші менеджери
найчуйніші і професійні

0
Пусто
Запис близько
близько
Зв'язок з нами
Telegram
Viber
пошта
Телефони