590.ua

Як вбудувати пральну машину в кухню

Як правильно вбудувати пральну машину у кухонний гарнітур? Для установки моделей, що вбудовуються, необхідно виконати ті ж підготовчі роботи, що і для звичайної прання. Крім цього, потрібно врахувати деякі особливості установки техніки, що вбудовується.

Ви можете довірити установку фахівцям, або зробити все самотужки. У будь-якому випадку потрібно знати, як підготувати місце для машини, і що таке правильне підключення.

Розрахуйте всі розміри

Зазвичай пральні машини встановлюють у нішу під стільницею. Фасад прикривають дверцятами, які виконані в тому ж стилі, що весь кухонний гарнітур. Вибраний простір має відповідати розмірам машини. Ширина, висота та глибина ніші має бути розрахована так, щоб залишити необхідні технологічні зазори між апаратом та меблями.

Точні розміри апарата та рекомендації щодо встановлення можна дізнатися в інструкції, а також, провівши власні виміри.

 

 

Підготуйте комунікації

Як і для звичайної моделі, вам потрібно підготувати розетку із заземленням, відведення від системи водопостачання та місце для підключення зливу в каналізацію (спеціальний сифон або відведення).

Всі підключення повинні бути легко доступними. Це необхідно для того, щоб у разі потреби можна було швидко знеструмити апарат або перекрити воду.

Місце зливу має бути розраховане таким чином, щоб зливальний шланг утворював коліно заввишки не менше 50 см від рівня підлоги.

Як вбудовується пральна машина

 

 

Ви можете вбудувати в кухонний гарнітур як спеціально призначену для цього модель, так і звичайну пральну машину, яка є у вас вдома. Основні відмінності в установці полягають у оформленні фасаду машини. Єдиним винятком буде модель з вертикальним завантаженням - вона не вимагає дверцят, але займе частину робочої поверхні.

Прикривати дверцята моделі, що краще вбудовуються, оскільки вони мають більш довгий лоток для прального порошку, який зручно висувається з-під стільниці. У звичайній моделі вам доведеться щоразу виймати лоток повністю.

Особливу увагу зверніть на жорсткість установки. Підлога під пральною машиною повинна бути рівною і жорсткою, що виключає будь-яку додаткову вібрацію. Це забезпечить тиху та надійну роботу техніки.

Слід зазначити також, що моделі, що вбудовуються, зазвичай мають нижчий рівень шуму і вібрації в порівнянні зі звичайними.

100% оригінал
від європейських виробників

Акції!
Подарунки! Знижки!

кожні 2-е тижні щось новеньке

Швидка доставка в будь-яке місто України. Від 5000 грн - до квартири по Києву БЕЗКОШТОВНО

Наші менеджери
найчуйніші і професійні

0
Пусто
Запис близько
близько
Зв'язок з нами
Telegram
Viber
пошта
Телефони