590.ua

Як вибрати пральну машину: програми

Програми та функції для багатьох є визначальними при виборі пральної машини. Яку функціональність пропонують зараз виробники і як розібратися у різноманітності можливостей при виборі прального апарата?

Які програми потрібні для прання?

Незважаючи на різноманітність назв програм у різних виробників, усі вони схожі один на одного. Тому можна досить просто виділити основні програми:

  • призначені для прання певного типу тканини (бавовна, льон, шерсть, делікатна білизна, змішане прання, біла білизна);
  • призначені для встановлення певного часу прання (стандартне прання, швидке, з попереднім замочуванням, з додатковим полосканням тощо).

Також існують спеціальні та додаткові програми, які представлені ексклюзивно у певних виробників. Вони привносять додаткові зручності та покращують результат прання у деяких випадках. Але, загалом, є основними чи обов'язковими.

 

Які ще функції є у ​​пральних машинах?

Окрім програм прання у сучасних пралках передбачена додаткова функціональність, яка спрямована на покращення результату та підвищення безпеки користування пральною машиною.

Відомі виробники розробляють інтелектуальні програми управління процесами прання, полоскання та віджиму. Ці програми часто невидимі для нас, але вирішують багато завдань:

  • зважують завантажену білизну та визначають тип тканини для підвищення економічності та якості прання;
  • контролюють наявність піни при полосканні, за необхідності збільшуючи кількість води, необхідне повної чистоти білизни;
  • розподіляють білизну в барабані таким чином, щоб оптимально збалансувати і зменшити вібрацію під час віджиму.

Таким чином машина допомагає встановити оптимальний режим прання для досягнення найкращого результату – чистої та свіжої білизни.

100% оригінал
від європейських виробників

Акції!
Подарунки! Знижки!

кожні 2-е тижні щось новеньке

Швидка доставка в будь-яке місто України. Від 5000 грн - до квартири по Києву БЕЗКОШТОВНО

Наші менеджери
найчуйніші і професійні

0
Пусто
Запис близько
близько
Зв'язок з нами
Telegram
Viber
пошта
Телефони