590.ua

Яка мікрохвильова піч краще: вбудована або окремостояча

Вибираючи нову мікрохвильову піч, кожному доводиться визначатися: вибрати окремо стоїть або вбудовану Модель. Дійсно, чому віддати перевагу? Який спосіб установки краще, і чи існують якісь переваги у вбудованих мікрохвильовок? Розглянемо ці питання окремо.

  

Як окремостоячі і вбудовані моделі мікрохвильових печей можуть мати різну функціональність - від досить простих моделей до апаратів, які здатні замінити хороший духову шафу.

Чи є різниця в функціональності?

Вбудовувані СВЧ-печі не мають обмежень у використанні електрогриль або конвекції, можуть мати різний обсяг і найрізноманітніший дизайн. Тобто, від типу установки цього кухонного приладу не залежать його можливості в приготуванні різних страв.

Який тип практичніше?

У моделей, які можна вбудувати в кухонний гарнітур, є одна дуже важлива перевага. Це зведення до мінімуму різних щілин, зазорів і додаткових поверхонь, на яких буде накопичуватися пил. Адже всі сторони такого приладу заховані усередині меблів, і пил може накопичуватися тільки на фронтальній стороні.

Крім цього, вбудована мікрохвильова піч заощаджує чимало місця на кухні навіть при досить великому обсязі внутрішньої камери. Адже окремо стоять моделі вимагають наявності обов'язкових зазорів між стіною і предметами меблів.


Загалом особливості вбудованих мікрохвильових печей можна перерахувати так: З іншого боку, ви завжди зможете переставити окремо стоїть СВЧ-піч, переформатуємо кухонний простір, чого не скажеш про вбудовується моделі, місце для якої вже визначено конструкцією кухонного гарнітура.

  • дозволяють економити простір;
  • надають більш вишуканий вигляд інтер'єру;
  • полегшують догляд за технікою;
  • мають трохи вищу вартість;
  • не можуть бути оперативно переставлені в інше місце на кухні.

ЯК ВСТАНОВИТИ Вбудована мікрохвильова піч?

Незважаючи на відносну простоту установки цього приладу, ми рекомендуємо скористатися послугами фахівців. Як правило, цим займаються спеціалізовані сервісні центри або компанії, які виготовляють кухонні меблі.

У будь-якому випадку, вам слід заздалегідь підготуватися до установки вбудованої техніки:

  • передбачити можливість підключення до електромережі поблизу від місця установки мікрохвильовки;
  • заздалегідь дізнатися розміри приладу для максимальної відповідності умовам розміру ніші в гарнітурі;
  • передбачити наявність технологічних зазорів, які передбачені в інструкції до вашої моделі мікрохвильової печі.

Багато виробників побутової техніки пропонують моделі печей, які можуть бути як окремо стоять, так і вбудованими. В такому випадку в комплекті з приладом йдуть відповідні кронштейни. Одержати більш детальну інформацію по кожній моделі ви можете, звернувшись до наших консультантів онлайн або по телефону.

100% оригінал
від європейських виробників

Акції!
Подарунки! Знижки!

кожні 2-е тижні щось новеньке

Швидка доставка в будь-яке місто України. Від 5000 грн - до квартири по Києву БЕЗКОШТОВНО

Наші менеджери
найчуйніші і професійні

0
Пусто
Запис близько
близько
Зв'язок з нами
Telegram
Viber
пошта
Телефони