590.ua

Який витрата води в автоматичній пральній машині

Витрата води за один цикл прання в автоматичних пральних машинах є одним з важливих критеріїв, які впливають на вибір техніки при покупці. Цей показник говорить, в першу чергу, про економічність машини.

Згідно з дослідженнями, які проводилися в країнах Європи і Північної Америки, витрата води на прання машинами-автоматами становить близько 25% всього споживання води. Тобто, купуючи економічну модель, ми можемо значно скоротити витрати на оплату послуг водоканалу.

Скільки води споживає пральна машина?

Залежно від класу і розміру барабана споживання води сучасними пральними машинами може значно відрізнятися. Також впливає на цей показник і обрана програма прання.

Тому в документації до пральних машин зазвичай вказують середня витрата води при стандартній пранні повного завантаження виробів з бавовни.

 

 

Середній показник кількості води для моделей із завантаженням 5 кг сухої білизни складає 45 л - 60 л. Варто врахувати, що ця, на перший погляд, чимала цифра, включає в себе як воду для прання, так і для полоскання.

Як скоротити витрату води в пральній машині?

Існують різні способи зменшення споживання води при пранні машиною-автоматом. Ось деякі з них:

  • при покупці відразу вибирайте більш економічну модель;
  • використання програм швидкого прання також скорочує кількість необхідної води;
  • вибирайте моделі з функцією половинного завантаження (так економиться не тільки вода, але також електроенергія і ваш час);
  • також ми рекомендуємо купувати пральні машини з функцією автоматичного зважування білизни.

Сучасні інтелектуальні системи управління побутовою технікою дозволяють істотно економити електроенергію і воду при пранні. При цьому чистота білизни зовсім не страждає.

100% оригінал
від європейських виробників

Акції!
Подарунки! Знижки!

кожні 2-е тижні щось новеньке

Швидка доставка в будь-яке місто України. Від 5000 грн - до квартири по Києву БЕЗКОШТОВНО

Наші менеджери
найчуйніші і професійні

0
Пусто
Запис близько
близько
Зв'язок з нами
Telegram
Viber
пошта
Телефони