590.ua

Яку мікрохвильовку вибрати? Огляд основних функцій

яку мікрохвильову піч вибрати - просту модель з базовими функціями або багатофункціональну піч з грилем и конвекцією? Відповісти на це питання можна, визначивши ваші потреби в приготуванні їжі, а також розібравшись з додатковими можливостями сучасних мікрохвильових печей.

 

 

Навіщо потрібні додаткові функції?

Якщо ви плануєте використовувати мікрохвильову піч тільки для розігріву та розморожування їжі, достатньо буде придбання простої моделі з функцією НВЧ-випромінювання. Для більш вимогливих споживачів, які хочуть мати компактну та функціональну піч, виробники побутової техніки пропонують мікрохвильові печі з додатковими функціями. Електричний гриль - використовується окремо, або разом з мікрохвильами для тих же цілей, що гриль у звичайній духовці. Якщо ви любите запікати м'ясо, птицю або овочі на грилі, моделі з цим режимом роботи підійдуть вам якнайкраще. Конвекція - допоможе приготувати безліч страв, які недоступні при використанні звичайної мікрохвильової печі. Рівномірний розподіл гарячого повітря у поєднанні зі швидким приготуванням їжі за допомогою свч-випромінювання показує чудові результати. За допомогою багатофункціональних моделей мікрохвильових печей ви можете готувати практично будь-які страви з мису, риби, овочів, а також готувати випічку.

 

Управління мікрохвильовою піччю

З підвищенням функціональності підвищуються також вимоги до зручності управління всіма режимами роботи приладу. Електромеханічна система управління використовується у найпростіших моделях. Вона «вміє» регулювати потужність та тривалість роботи печі, а також перемикати прості режими. Така система відрізняється невеликою вартістю та високою надійністю. Електронне управління має більше можливостей та надає користувачеві високий комфорт у приготуванні їжі. Для управління роботою мікрохвильової печі в такій системі використовуються звичайні або сенсорні кнопки. Наявність великого інформативного дисплея у сучасній мікрохвильовій печі також значно полегшує та спрощує її використання. З його допомогою можна контролювати режими роботи, функції, а також керувати всілякими таймерами. Деякі моделі багатофункціональних печей, поряд з вбудованими програмами приготування їжі, мають можливість створення програм користувача. Ви можете програмувати мікрохвильову піч, щоб потім готувати улюблені ексклюзивні страви натисканням однієї-двох кнопок.

100% оригінал
від європейських виробників

Акції!
Подарунки! Знижки!

кожні 2-е тижні щось новеньке

Швидка доставка в будь-яке місто України. Від 5000 грн - до квартири по Києву БЕЗКОШТОВНО

Наші менеджери
найчуйніші і професійні

0
Пусто
Запис близько
близько
Зв'язок з нами
Telegram
Viber
пошта
Телефони