590.ua

Яку вибрати пральну машину: з сушінням або без?

Пральна машина Hotpoint-Ariston WDG 862 (EU) з функцією сушки

Бажаєте разом із пральною машиною придбати сушильну, але не вистачає місця у ванній кімнаті чи на кухні? У такому разі, не обов'язково купувати два апарати окремо. Багато виробників мають у своєму модельному ряду пральні машини з функцією сушіння, які створені саме для таких випадків.

Що таке пральна машина із сушінням?

Як правило, такі пристрої нічим зовні не відрізняються від звичайних машин-автоматів. Різниця проявляється лише у більшій кількості програм роботи машини а також у конструкції апарату.

 

Як і в сушильних машинах, що окремо стоять, висушування білизни в моделях з функцією сушіння відбувається за допомогою нагрітого повітря. Білизна в такій машині після віджиму обдувається потоком нагрітого повітря і періодично перевертається в барабані, щоб не допустити виминання. Таким чином, якість сушіння в таких апаратах нічим не поступається спеціалізованим сушильним машинам. У різних моделях пральних машин цей процес може відбуватися по-різному:

  • за часом, який встановлюється за допомогою таймера;
  • за ступенем вологості білизни, що визначається датчиками.

Звичайно, другий спосіб є кращим, адже в такому випадку ми маємо гарантовано висушену білизну. У той час як за допомогою таймера неможливо досягти оптимальної вологості. Тобто, у більш дешевих машинах з таймером білизна може бути як недостатньо висушеною, так і занадто сухою.

Про особливості пральних машин із сушінням

Поєднання двох пристроїв в одному може нести деякі незручності в користуванні. Так, для якісного сушіння білизни барабан повинен бути завантажений не більше ніж наполовину. Тобто, у разі прання на повному завантаженні перед висушуванням краще дістати половину білизни з барабана. Незважаючи на подібні дрібниці, загалом такі апарати мають суттєві переваги:

  • висока компактність (займає простори вдвічі менше, ніж два окремі пристрої);
  • економія коштів при купівлі (така пральна машина коштує більше, ніж звичайна, але значно дешевша, ніж два апарати окремо);
  • значно підвищують комфорт у будинку – у вас немає необхідності сушити білизну на мотузках.

Залишилися питання щодо пральних машин з сушінням? Звертайтеся до наших консультантів онлайн або за телефонами. Ми завжди раді допомогти вам порадою.

100% оригінал
від європейських виробників

Акції!
Подарунки! Знижки!

кожні 2-е тижні щось новеньке

Швидка доставка в будь-яке місто України. Від 5000 грн - до квартири по Києву БЕЗКОШТОВНО

Наші менеджери
найчуйніші і професійні

0
Пусто
Запис близько
близько
Зв'язок з нами
Telegram
Viber
пошта
Телефони