590.ua

Кухонні меблі торгової марки Scavolini (Італія)

Компанія "Scavolini" була заснована в 1961 році, а вже в 1984 році стала лідером продажів кухонних меблів в Італії та утримує пальму першості до сьогодні.

Scavolini пройшла п'ятдесятирічний шлях розвитку від ремісничого до масштабного промислового виробництва і по праву вважається експертом в питаннях меблів для кухні.

Вибір кухонь Scavolini більш ніж великий. Спосіб життя і смак покупця кухні Scavolini - від класичного стилю до модерну - виражається в різних кухонних колекціях, модельний ряд яких регулярно оновлюється і поповнюється.

Кухня Скаволіні безпечна і довговічна. Висока якість кухонних меблів Скаволіні підтверджує сертифікат ISO 9001 від організації SGS (Цюріх, Швейцарія).

Кожна кухня збирається вручну на заводі в Італії з найсучасніших і екологічно чистих матеріалів - без вмісту токсичних і забруднюючих речовин, і з максимальною влагоустойчивостью. Наприклад, декоркераміка, що створює ефект облицювання плиткою, целиковая деревина або загартоване скло з незмивною малюнком.

Меблі для кухні торгової марки «Scavolini» в Україні можна купити тільки у партнерів в спеціалізованих салонах-магазинах або кухонних студіях.

Більш детальна інформація про компанію та кухнях Скаволіні доступна на офіційному сайті Scavolini: www.scavolini.com (На італійській мові).

Сайт спеціалізованого салону-магазину Scavolini в Києві: www.scavolini.com.ua (В розробці, скоро відкриття!).

Кухонні меблі торгової марки Scavolini (Італія

100% оригінал
від європейських виробників

Акції!
Подарунки! Знижки!

кожні 2-е тижні щось новеньке

Швидка доставка в будь-яке місто України. Від 5000 грн - до квартири по Києву БЕЗКОШТОВНО

Наші менеджери
найчуйніші і професійні

0
Пусто
Запис близько
близько
Зв'язок з нами
Telegram
Viber
пошта
Телефони