590.ua

Підбір мікрохвильовій печі за параметрами

Як правильно вибрати мікрохвильову піч, Яка буде повністю відповідати вашим потребам? Крім усього іншого, для цього необхідно чітко уявляти собі, що може робити та чи інша модель мікрохвильовки, а також, від яких параметрів залежить її відповідність бажаного результату. Спробуємо розібратися в основних параметрах сучасних мікрохвильових печей.

Який обсяг камери вам потрібен

Від обсягу камери СВЧ-печі безпосередньо залежить кількість готової їжі або розігрітих страв, які можна приготувати за один раз. У нашому каталозі ви можете підібрати моделі мікрохвильових печей, який підійдуть як одному-двом користувачам, так і сім'ї з 4-5 чоловік.

Внутрішній об'єм мікрохвильовок, які представлені на ринку, становить від 16 до 40 літрів, а в деяких випадках і більше. Щоб ясніше уявити собі мінімальний розмір камери в мікрохвильовій печі, можна сказати, що в неї цілком поміститься курка невеликого розміру. Для більш габаритних продуктів маленька мікрохвильовка не підійде. Класифікувати СВЧ-печі за розмірами можна наступним чином:

 

  • моделі об'ємом 16-19 літрів підійдуть для розігріву, розмороження і приготування їжі для одного або двох осіб;
  • печі з камерою від 20 до 37 літрів - найпоширеніші, адже легко задовольняють більшість потреб середньої сім'ї з 3-4 чоловік;
  • мікрохвильові печі з камерою більше 38 літрів підійдуть великим сім'ям, а також тим, хто звик приймати гостей і готувати для великої кількості людей. У таку піч можна легко помістити, наприклад, індичку для запікання.

 

Продуктивність печі залежить не тільки від обсягу робочої камери. Існують також і інші важливі параметри.

Режими роботи СВЧ-печей

Крім простих моделей, в яких використовуються тільки мікрохвилі, багато виробників випускають печі з додатковими режимами роботи - електричним грилем. За допомогою їх роздільного або спільного використання ви можете готувати практично будь-які страви:

СВЧ-випромінювання ідеально підходить для розігріву найрізноманітніших продуктів (в тому числі і в упаковці), розморожування, а також для швидкого нагріву води і приготування чаю, кави і швидких дієтичних страв;

  • гриль забезпечує появу апетитною рум'яної скоринки на виробах з м'яса або риби;
  • конвекція (Примусова циркуляція гарячого повітря) забезпечує якісний нагрів страв в посуді з фольги або металу, випічку в фользі і приготування страв на пару;
  • СВЧ-випромінювання + гриль використовується для приготування вишуканих страв з м'яса;
  • СВЧ-випромінювання + конвекція добре зарекомендувало себе при сушінні зелені, приготуванні дієтичної їжі;
  • поєднання СВЧ-випромінювання, конвекції і грилю використовується для складних вишуканих страв.

Якої потужності бувають мікрохвильові печі?

Від потужності СВЧ-печі прямо залежить її продуктивність. Зазвичай в описах до мікрохвильовки вказується потужність печі в кожному режимі роботи.

Ви можете регулювати потужність в залежності від кількості продуктів а також бажаного способу приготування страви. Це можна робити за допомогою органів управління мікрохвильовкою.

У деяких моделях потужність виражається різними рівнями (від «низького» до «високого»), в деяких - залежить від обраної програми.

100% оригінал
від європейських виробників

Акції!
Подарунки! Знижки!

кожні 2-е тижні щось новеньке

Швидка доставка в будь-яке місто України. Від 5000 грн - до квартири по Києву БЕЗКОШТОВНО

Наші менеджери
найчуйніші і професійні

0
Пусто
Запис близько
близько
Зв'язок з нами
Telegram
Viber
пошта
Телефони