590.ua

Принцип роботи сушки в Electrolux PerfectCare

Принцип роботи сушки в прально-сушильних машинах Electrolux PerfectCare

Процес конденсації вологи в прально-сушильних машинах відбувається за наступним принципом:

Вологу білизну знаходиться в барабані, піддається обробці напрямку досередини барабана за спеціальним повітряному каналу потоком теплого повітря розігрітого до 70 С за допомогою окремого нагрівального елементу, який розташований в повітряному каналі над баком пральної машини. Потік теплого повітря потрапляючи в барабан вбирає в себе вологу, потім він виходить з барабана, прямує далі по повітряному каналу і в результаті потрапляє в конденсаційний відсік. У конденсаційному відсіку повітря істотно охолоджується і волога конденсується і випадає в осад у вигляді крапельок води, які в подальшому процесі сушіння скупчуються в більшу масу води і відводяться в водостік. Охолоджене повітря, що направляється спеціальним вентилятором, слід далі по колу повітряного каналу, де він знову проходить зону нагріву до температури 70, потім він потрапляє в барабан, знову забирає вологу і відносить її в конденсаційний відсік і т.д до повного висихання білизни.

В прально-сушильних машинах серії 700 і 800  для Electrolux і 7000 і 8000 для AEG процес охолодження повітря відбувається за рахунок радіатора, що використовує водопровідну воду.

В серії прально-сушильних машин Electrolux  900 (очікується в 2019) і AEG 9000 використовується технологія HeatPump, яка не вимагає води з водопроводу для охолодження. Повітря охолоджується за допомогою спеціального радіатора, задіє компресор.

Пральні машини Electrolux PerfectCare  

видеобзор :

 

 

 

 

100% оригінал
від європейських виробників

Акції!
Подарунки! Знижки!

кожні 2-е тижні щось новеньке

Швидка доставка в будь-яке місто України. Від 5000 грн - до квартири по Києву БЕЗКОШТОВНО

Наші менеджери
найчуйніші і професійні

0
Пусто
Запис близько
близько
Зв'язок з нами
Telegram
Viber
пошта
Телефони