590.ua

Путівник по безкрайніх просторах у світі холодильного обладнання

При виборі холодильника ми часто потрапляємо в непросту ситуацію. Для задоволення численних запитів споживачів, розробниками було створено безліч моделей і типів холодильного побутового обладнання. Якщо поглянути з одного боку, таке становище дає надію, що нам вдасться знайти те, що потрібно. Інша сторона ставить у глухий кут, тому що досить важко оцінювати необхідність тих чи інших функцій до їх використання. Тому ми вирішили полегшити завдання покупцям і створили якийсь путівник безкрайніми просторами у світі холодильного обладнання.
На нашому ринку пропонуються до придбання імпортні та вітчизняні холодильники для побутового використання від світових виробників – холодильники Electrolux, Indesit, Samsung та ін. :

  • для можливого зберігання у свіжому, замороженому чи охолодженому вигляді;
  • вбудована або окремостояча техніка, орієнтована на швидке заморожування та тривале зберігання заморожених продуктів;
  • для охолодження напоїв та води;
  • вбудована техніка для здійснення швидкого охолодження будь-яких напоїв перед безпосереднім вживанням;
  • для можливості готувати харчовий лід та морозиво;
  • для зберігання лікарських засобів, парфумерії, елітних видів сиру, сигар.

Основні відмінності між холодильною шафою та морозильником полягають у наступному:

  1. 1. Призначення та розмір (міні моделі на одну склянку не більше 1000 л і більше), у місці установки (опалювані приміщення, під навісом, на транспортному засобі, на підлозі, стіні або тумбочці, для можливості вбудувати обладнання в меблі або спеціальну нішу) .
  2. 2. Кліматичне виконання: нормальний, холодний, тропічний клімат.
  3. 3. Залежно від зручності експлуатації, форми та декоративного оформлення.
  4. 4. Спосіб охолодження.
  5. 5. За вартістю та грошовими витратами під час експлуатації.

Вартість холодильників та морозильників, що відносяться до одного типу, залежатиме від виробника, країни-виробника та категорійності магазину. Наприклад, елітний холодильник Indesit з оригінальним та стильним дизайном, численними функціями у кілька разів перевищуватиме вартість масових моделей зі схожими показниками. Аналогічно буде підвищуватися вартість холодильної шафи, якщо це техніка, що вбудовується.

вбудований холодильникфото холодильника

ХХI – достаток асортименту побутових холодильних шаф

маленькие винные шкафыбольшой винный шкаф

  1. 1. Мініатюрні холодильники, орієнтовані зберігання заморожених і свіжих продуктів, ліків, косметики. Призначені для установки в будь-яких приміщеннях житлового типу, на транспортних засобах (настільні, підлогові, настінні, техніка, що вбудовується з абсорбційним, компресійним або термоелектричним типом охолодження).
  2. 2. Холодильники з однією або двома камерами, комбіновані моделі холодильник-морозильник для можливості зберігання свіжих, охолоджених продуктів, для швидкого заморожування та подальшого тривалого зберігання в житлових будинках, готелях, офісах, лікарнях: з різним розташуванням камер, у вигляді шафи або столи, з абсорбційним чи компресійним видом охолодження.
  3. 3. Багатофункціональні багатокамерні холодильні шафи, холодильники – комоди для заморозки та подальшого зберігання продуктів у різному стані. Такі холодильники допомагають якомога ефективніше користуватися внутрішнім простором приміщення.
  4. 4. Холодильники з однією або двома камерами без морозильної або низькотемпературної камери. Її місце займає відділення, в якому "нульовий" температурний режим, орієнтований на зберігання вже охолоджених продуктів або винний захід з оптимальною температурою для зберігання вина.
  5. 5. винні шафи з двома або одними дверима, колонки, столики. Сюди відносяться і моделі, з камерою з можливістю підігріву, де можна зберігати вже відкорковані пляшки протягом 7 діб. Існують і варіанти у вигляді пересувних столиків, укомплектованих гніздами для пляшки та келихів у центральній частині стільниці.
  6. 6. морозильні камери у вигляді шаф з одним або двома дверима, скринькою для здійснення заморозки та подальшого зберігання таких продуктів.
  7. 7. Охолоджувачі для води, вина та будь-яких інших напоїв. Настінні та підлогові прилади з численними функціями, призначеними для нагрівання або охолодження, зберігання. Такі пристрої можна підключити до водопроводу за допомогою спеціального фільтра або використовувати бутильовану воду. Корпус має гарні теплоізоляційні властивості, що дозволить зберігати холодний або гарячий напій досить тривалий період. Холодильна камера дозволить розмістити багато бутербродів або сухих сніданків. Охолоджувачі рідини можуть газувати і готувати різні напої з використанням концентрату.
  8. 8. Морожениці, що готують морозиво з різноманітними наповненнями та добавками, крижані десерти, коктейлі.
  9. 9. Льодогенератори - при кімнатному температурному режимі можуть приготувати 12 кубиків льоду за 15 хвилин або 1 кг крижаної крихти за 60 хвилин.
  10. 10. Холодильні шафи для спеціального зберігання елітного сиру будуть необхідні тим користувачам, які на професійному рівні зможуть оцінювати смак живих сирів і готові платити чималі гроші за це.
  11. 11. Холодильні шафи для зберігання сигар при температурному режимі 16 – 20С, рівень вологості не більше 75% та не менше 68%, з фільтрами з активованого вугілля та вентиляторами.

Підбивши підсумок усьому вищесказаному, можна назвати кілька основних рекомендацій під час виборів.

Перед безпосередньою покупкою холодильника, перш за все, слід визначити тип холодильного обладнання, яке віддається перевагу, яке змогло б повністю задовольняти потреби всіх членів сім'ї з урахуванням зміни цих потреб через кілька років.

 

Далі серед морозильників, холодильників або інших пристроїв, які належать до необхідного типу, вибираємо модель. Модель обладнання повинна влаштовувати за вартістю, витратою електричної енергії, зручністю використання, дизайнерським рішенням та економічними показниками. Не варто забувати про те, що виробники випускають своє обладнання з урахуванням умов експлуатації та національних особливостей споживання продуктів на території своєї країни, а вони не завжди співпадатимуть із нашими.

 

100% оригінал
від європейських виробників

Акції!
Подарунки! Знижки!

кожні 2-е тижні щось новеньке

Швидка доставка в будь-яке місто України. Від 5000 грн - до квартири по Києву БЕЗКОШТОВНО

Наші менеджери
найчуйніші і професійні

0
Пусто
Запис близько
близько
Зв'язок з нами
Telegram
Viber
пошта
Телефони