590.ua

Пилососи Electrolux Ergorapido

Ви знаєте, що в більш ніж 90% європейських сімей є другий пилосос? Як правило, це компактний бездротової апарат, який може бути завжди під рукою, бути досить потужним, і справлятися з прибиранням всього будинку. Такий пилосос замінює віники і щітки, роблячи щоденне прибирання простою і легкою.

Порохотяг Electrolux Ergorapido є, мабуть, найкращим апаратом для використання як «другий» пилосос. Адже він може працювати до 60 хвилин без заряджання. До того ж, має ще ряд переваг, перевершуючи багато аналогічних пристроїв для щоденного прибирання.

Чим гарний пилосос Electrolux Ergorapido 

Яким, на Вашу думку, має бути бездоганний бездротовий пилосос? Компактним, потужним, робити ретельне збирання пилу, бути легким в обслуговуванні? Давайте подивимося, що пропонує компанія Electrolux зі своєю новою серією Ergorapido:

  • З цим бездротовим пилососом Ви зможете прибирати в будинку до однієї години, не думаючи про підзарядку. Скільки часу зазвичай займає прибирання в будинку? Навряд чи більше 30-40 хвилин, чи не так?
  • Вам потрібно забирати довше? Вставте ще один акумулятор замість розрядженого. Батарея в пристрої замінюється дуже легко - одним простим рухом.
  • Цей акумулятор має потужність, достатню для прибирання не тільки пилу, але навіть піску і бруду. Модель Ergorapido є найпотужнішою серед бездротових пилососів від шведської компанії.
  • Тепер буде чисто в важкодоступних місцях Вашого будинку. З цим впорається гнучка насадка з вбудованим світлодіодним підсвічуванням. Весь пил як на долоні при будь-якому освітленні.
  • Волосся і волокна більше не будуть накопичуватися в щітковому валику. Про це подбає технологія Brushrollclean.
  • Якщо Вам потрібно перервати прибирання та поставити пилосос на підлогу, він чудово зберігає вертикальне положення без допоміжних засобів.

Зручно, швидко, надійно та легко – такими словами Ви зможете описати прибирання за допомогою Electrolux Ergorapido.

 

Чому Ergorapido?

Таку назву серія отримала не лише завдяки потужності всмоктування пилу та сміття. У пилососі Electrolux  поєднуються висока потужність та великий ресурс роботи батареї. Небагато виробники бездротових пилососів можуть похвалитися подібними характеристиками.

Від збирання пір'я та хлібних крихт до піску – такі завдання під силу далеко не кожному пилососу, що працює від акумулятора. Ця модель пилососа відкриває нові обрії у використанні портативної техніки для прибирання будинку. І це стає можливим завдяки шести чудовим властивостям приладу:

  1. Висока ефективність збирання незалежно від поверхні. Завдяки аеродинамічно розрахованій насадці та її поєднанню з новим двигуном досягається вражаюча сила всмоктування повітря за мінімальної витрати енергії. На одній зарядці можна зробити прибирання у всьому будинку. Навіть за максимальної потужності роботи заряду акумулятора вистачить на 18 хвилин роботи.
  2. Акумулятор, що легко замінюється. Пилосос Ergorapido може служити Вам протягом довгих років. Але особливості сучасних акумуляторів такі, що згодом доведеться замінити батарею. У цій моделі зробити заміну акумулятора стало дуже легко. Тепер Вам не потрібно буде купувати новий пилосос, коли батарея вичерпає запас циклів зарядки.
  3. Навряд чи комусь подобається очищати щітку пилососа від волосся і волокон, що заплуталися. Технологія Brushrollclean за допомогою вбудованого щітку гострого ножа зрізає волосся з валика, встановленого в щітці, і вона стає знову чистою. Усього одне натискання ногою на педаль, встановлену з верхнього боку щітки під час роботи пилососа, і можна продовжувати збирання, не втрачаючи потужності апарата.
  4. Гнучка насадка з підсвічуванням може повертатися під кутом 180 °. Це означає, що прибирати пил поруч із меблями, навколо ніжок столу та в інших важкодоступних місцях стало легше та ефективніше. Світлодіодне підсвічування добре освітлює підлогу перед щіткою, щоб було видно найдрібніші частинки сміття.
  5. Здатність стояти вертикально, не спираючись на що дозволяє «паркувати» пилосос у будь-якому зручному місці і тоді, коли це необхідно. Єдина умова - не забувайте іноді встановлювати апарат на базу для заряджання. Адже прикро буде, якщо у найвідповідальніший момент перед приходом гостей закінчиться заряд батареї.
  6. Використання 25,2-вольтових літієвих акумуляторів дозволяє ефективно використовувати електроенергію, швидко заряджати апарат (всього 4-5 годин для повного заряджання) і користуватися однією батареєю набагато довше, ніж це дозволяють звичайні акумулятори.

 

Як працює пилосос Elecrolux Ergorapido?

Щоб почати користуватися новим апаратом Electrolux Ergorapido Вам доведеться спочатку його зарядити. Приблизно через чотири години індикатор повідомить Вам, що заряджання закінчено і можна приступати до збирання.

А далі все дуже просто - вмикаєте апарат і за лічені хвилини очищаєте потрібний Вам простір. Регулювання потужності пилососа має три рівні, яких цілком достатньо для збирання поверхонь різного ступеня забрудненості. Для якісного прибирання здебільшого достатньо одного руху щіткою по поверхні.

Практика використання Electrolux Ergorapido нашими покупцями показує, що з появою цього зручного пристрою в будинку запанує ідеальна чистота. Причина цього ще й у тому, що кожен член сім'ї бажає випробувати новий прилад. В результаті ще до закінчення першого заряду батареї в будинку не залишається пильних та брудних місць.

Невелика вага в 3-3,5 кг, зручна рукоятка та привабливий дизайн перетворюють рутинне прибирання на захоплююче заняття для кожного члена сім'ї — від дорослих до дітей-підлітків.

Пилозбірник об'ємом 0,5-0,8 л. необхідно буде періодично очищати. Робити це дуже просто та гігієнічно завдяки особливій конструкції клапана в мішку.

Порохотяг Electrolux Ergorapido зробить швидким прибирання в будинку, заощадивши Вам масу часу. Адже він може завжди бути під рукою, займаючи зовсім небагато місця. Завдяки доступності та постійної готовності пилососа до використання збирання можна здійснювати кілька разів на день, не чекаючи накопичення пилу та бруду.

Цю модель вже гідно оцінили в Європі, особливо сім'ї, в яких щоденне прибирання обов'язкове — де є маленькі діти або люди, які страждають на алергічні реакції на пил.

Якщо Ви бажаєте завжди мати чистий будинок і більше вільного часу — рекомендуємо пилосос Electrolux Ergorapido. У ньому технології служать комфорту та гігієні, роблячи Ваше життя насиченим позитивними емоціями.

100% оригінал
від європейських виробників

Акції!
Подарунки! Знижки!

кожні 2-е тижні щось новеньке

Швидка доставка в будь-яке місто України. Від 5000 грн - до квартири по Києву БЕЗКОШТОВНО

Наші менеджери
найчуйніші і професійні

0
Пусто
Запис близько
близько
Зв'язок з нами
Telegram
Viber
пошта
Телефони