590.ua

Пилососи Gorenje - проста і приємна прибирання

Компанія Gorenje нашим споживачам відома більше як виробник високоякісної великої побутової техніки європейського рівня. Тим часом, варто відзначити значні успіхи цього бренду у виробництві дрібної побутової техніки для кухні та для дому, зокрема, пилососів.

У виробництві техніки для збирання фахівці компанії зосередилися на класичних пилососах з мішком та безмішкових апаратах циклонного типу.

Такий вибір цілком виправданий, адже пилососи з мішком як накопичувач традиційно використовуються більшістю європейських споживачів, а циклонні пристрої, як відносно новий вид пилососів, добре продаються на ринках східної Європи та Азії.

Продукція словенської компанії становить помітну конкуренцію більш розкрученим брендам. Це пояснюється, перш за все, високою якістю збирання апаратів, хорошими результатами збирання та продуманим модельним рядом, у якому можна підібрати модель для різних потреб.

Функціональні особливості пилососів Gorenje

Для всіх моделей пилососів Gorenje, незалежно від серії, характерним є застосування ряду технологічних рішень, які вигідно відрізняють продукцію цього бренду від інших. Що це за рішення?

Для цього використовується не лише довгий кабель (до 9 метрів), а й телескопічна трубка для кріплення щітки. Спільно це дозволяє збільшити радіус прибирання до 22 метрів для деяких моделей. Для зручності поводження з довгим кабелем розроблена зручна та надійна автоматична система перемотування.

У всіх моделях пилососів Gorenje потужністю понад 1,6 кВт використовують систему плавного старту Soft Start. Це запобігає різким навантаженням і продовжує термін служби двигуна. Така технологія дозволяє додатково економити електроенергію.

Телескопічні трубки обладнані спеціальними утримувачами для додаткових насадок, щоб ті завжди були у Вас під рукою. Для зручності пересування апарату використовуються зручні гумові колеса, які не шумлять і не залишають слідів на будь-яких поверхнях.

  • Досконала фільтрація вихідного повітря. Багаторівнева фільтрація на основі HEPA-фільтрів забезпечує уловлювання до 99,95% найдрібніших частинок пилу (розміром до 0,3 мікрона). Таким чином, затримується не лише пил, а й пилові кліщі, які є одними із збудників алергічних реакцій. Для очищення повітря від запахів використається вугільний фільтр.
  • Збирання з однієї розетки. Щоб не витрачати час на перемикання пилососа від однієї розетки до іншої під час збирання, у компанії Gorenje розробили цілий комплекс заходів щодо збільшення радіусу збирання.
  • Велика потужність всмоктування. Використання двигунів потужністю до 2,3 кВт, продуманої траєкторії руху повітря всередині апарату та гарної ізоляції корпусу дозволяє ефективно використовувати можливості пилососу. У мішкових моделях пилососів потужність можна легко регулювати, щоб ефективно прибирати на різних поверхнях.
  • Комфорт та ергономічність. Пилососи Gorenje створені для того, щоб зробити прибирання будинку не лише ефективним, але й комфортним. Для цієї мети служать телескопічні трубки та різні зручні щітки-насадки. Переміщувати пилосос під час збирання досить легко за допомогою зручної ручки, а за допомогою спеціального отвору на корпусі можна швидко «припаркувати» щітку, якщо Вам потрібно зробити перерву.

циклонні пилососи Gorenje

Пилососи з позначенням Cyclone використовують вихрову систему збирання пилу і не вимагають для цього мішка-пилозбірника. У таких моделях пил накопичується у спеціальному контейнері. Безперечним плюсом такого типу апаратів є те, що потужність всмоктування в них не залежить від ступеня наповнення пилозбірника, як це відбувається з класичними пилососами.

Система фільтрації у таких пристроях використовує HEPA-фільтри і спеціальні мікрофільтри, які вловлюють легкі частинки пилу, які проходять крізь контейнер-пиловловлювач. Очищення контейнера відбувається також досить гігієнічно і без особливого клопоту.

Особливості деяких моделей пилососів Gorenje

Крім характерних для всіх (або більшості) пилососів функцій у деяких моделях використовуються додаткові технологічні рішення. Вибираючи пилосос Gorenje звертайте увагу на наявність цих додаткових аксесуарів та покращень:

  • Щітка-насадка для збирання паркетної підлоги. Забезпечує чудове очищення гладких поверхонь, дуже дбайливо та ефективно.
  • Турбо-щітка - Насадка з щіткою, що обертається, яка розправляє волокна килимових покриттів і краще очищає їх, збираючи волосся і волокна (в комплекті з моделлю Gorenje VC 1903 WSCY).
  • Щітка PET HAIR brush, яка служить для прибирання шерсті домашніх тварин (в комплекті з моделлю Gorenje VC 2322 GPLBK).
  • Насадка SOFA TURBO для збирання м'яких меблів.
  • Extensive Hand brush – щітка, що дозволяє робити прибирання у важкодоступних місцях. Конструкція тримача цієї щітки дозволяє легко змінювати форму потрібним Вам чином.

Який пилосос Gorenje купити?

Як видно, пилососи Gorenje забезпечують зручне та, головне, ефективне, прибирання будинку. У нашому каталозі є класичні та циклонні моделі пилососів Gorenje, що мають різну потужність та чудовий рівень очищення повітря від пилу.

Яку б модель цієї торгової марки Ви не вибрали, можна бути впевненим - цей апарат чудово справлятиметься зі своїми обов'язками і прослужить Вам вірою та правдою багато років.

100% оригінал
від європейських виробників

Акції!
Подарунки! Знижки!

кожні 2-е тижні щось новеньке

Швидка доставка в будь-яке місто України. Від 5000 грн - до квартири по Києву БЕЗКОШТОВНО

Наші менеджери
найчуйніші і професійні

0
Пусто
Запис близько
близько
Зв'язок з нами
Telegram
Viber
пошта
Телефони