590.ua

Samsung Dual Cook: користь від приготування страв в духовках

А ви знали, що перегрітий на сковороді олію псує продукт, насичується продуктами горіння, а деякі з них є отруйними організм канцерогенами?

Дієтологи стверджують, що зовсім відмовлятися від жирів не можна, але і вживати їх багато, та ще й пересмажених, шкідливо для здоров'я.
А знали, що практично будь-яку страву, яке ви звикли готувати на вручений поверхні плити, можна приготувати в духовці. І вийде не тільки корисніше, але і смачніше?

Професіонали послідовно використовують дві технології приготування: обсмажування і запікання. При цьому використання сковороди диктується лише міркуваннями прискорення часу приготування.

Наприклад, ресторанний кухар лише обсмажує котлету або м'ясо до утворення золотистої скоринки, а потім доводить до готовності в духовій шафі.

Одне з останніх напрямків кулінарної моди пропонує готувати страву протягом декількох годин, при досить низькій температурі. Це дозволяє найкращим чином зберегти текстуру продукту, виявивши при цьому його смак. Якщо ж справа стосується страви, складного за складом, приготування в духовці допомагає кухареві домогтися органічного поєднання смаків різних інгредієнтів в один запам'ятовується букет. У духової шафи є безліч і інших переваг перед плитою.

Перш за все - більш широкий вибір можливих кулінарних технік.

Ви можете спекти в духовці пиріг, печиво або бісквіт - за допомогою вбудованої функції конвекції, тобто обдування гарячим повітрям; приготувати піцу, запекти м'ясо, овочі або рибу. За допомогою вбудованого гриля ви можете приготувати овочі, а також надати вже готової страви хрустку скоринку.

У вбудованих духових шаф Samsung є технологічна особливість - внутрішня теплоізолююча перегородка. Це унікальний пристрій, який розділяє простір духовки на верхню і нижню половини, кожна з яких може функціонувати автономно. У різних половинах можна підтримувати різну температуру і застосовувати різні режими приготування.

Наприклад, у верхній половині можна грильована овочі, а в нижній запікати м'ясо.

Або у верхній половині спекти бісквіт, а в нижній - картопля з пряною зеленню.

Причому ви можете бути впевнені, що бісквіт буде пахнути саме бісквітом, а не зеленню.

Внутрішня перегородка духової шафи надійно ізолює не тільки різні режими нагріву, але і різні аромати.

Таким чином, у вас є можливість готувати дві страви одночасно і при цьому економити час і електроенергію.

Технологія Dual Cook - це два конвекційних вентилятора, розташованих на задній стінці плити. Встановивши спеціальний роздільник, ви отримуєте дві незалежні частини духовки, кожна з яких може функціонувати в автономному режимі. Для кожної частини ви вибираєте свій режим нагріву, необхідну температуру і час - тепер можете приступати до готування!

Використовуючи подвійний режим приготування, ви можете одночасно запекти курку і піцу, приготувати лазанью і спекти печиво ...
Політ фантазії безмежний!

Будьте впевнені, страви приготуються саме при тій температурі, яку ви задали, ааромати не змішано.

Три духовки в одній. За допомогою роздільник ви можете готувати тільки в одній половині духовки або одночасно в двох!

Подивіться духові шафи Samsung в каталозі нашого інтернет-магазину, в тому числі з технологією Самсунг Dual Cook, і зробіть правильний вибір!

100% оригінал
від європейських виробників

Акції!
Подарунки! Знижки!

кожні 2-е тижні щось новеньке

Швидка доставка в будь-яке місто України. Від 5000 грн - до квартири по Києву БЕЗКОШТОВНО

Наші менеджери
найчуйніші і професійні

0
Пусто
Запис близько
близько
Зв'язок з нами
Telegram
Viber
пошта
Телефони