590.ua

Пральна машина з баком для води

Пральні машини з баком для води GORENJE 
 

Стираємо без підключення до системи центрального водопостачання і не боїмося перебоїв в її роботі!

Пральні машини з баком для води GORENJE 


Більше ніяких занепокоєнь про перебої у водопостачанні!
Резервуар для води встановлюється збоку або ззаду пральної машини і забезпечує безперервну подачу води під час процесу прання, незалежно від перебоїв в системі центрального водопостачання. Резервуар може поповняться як автоматично, коли немає проблем з доступом води, так і вручну. 

Це відмінне рішення для регіонів з періодичними перебоями в системі центрального водопостачання

Повністю автоматизовані пральні машини з резервуарами для води з можливістю підключення і без можливості підключення до центрального водопостачання.

Велика завантаження

Пральні машини Gorenje з резервуаром мають завантаження до 7 кілограм (залежно від моделі). Вони можуть випрати велику кількість білизни різних кольорів і типів тканини за один раз. Зручний великий 34-сантиметровий люк дозволяє без праці завантажувати і виймати великі речі, наприклад, постільна білизна, штори, ковдри і покривала.

барабан SpaDrum

Конструкція барабана має найважливіше значення для ефективності прання і запобігання пошкодження тканини. На гладких стінках барабана є отвори діаметром 3 міліметри, які забезпечують максимально дбайливий догляд за білизною. Хвилеподібні 3D-ребра і особлива геометрія скло дверцят служать для рівномірного розподілу навантаження, барабан.

Довговічний нагрівач DurableHeater

Нагрівальний елемент DurableHeater має гладку нікельовану поверхню, завдяки чому на ньому утворюється менше накипу. Пральні машини з нагрівальним елементом DurableHeater служать довше і є більш економічними, що підтверджує якість і надійність наших машин.

технологія SensorIQ

Сенсорна система контролю процесу прання забезпечує її бездоганну якість. Інтелектуальна технологія вибирає необхідний обсяг води і час прання, що підходить для обраної програми, а також типу і обсягу білизни. В результаті ви отримаєте ідеально чисту білизну, менше споживання електроенергії, води і скорочення часу прання.

технологія SensoCare

Технологія SensoCare забезпечує найкращу прання для будь-якого типу тканини. Вона завжди забезпечує оптимальне поєднання температури та кількості води, часу і швидкості віджиму. Однак якщо вашому одязі потрібен особливий догляд, можна доповнювати програми різними режимами і функціями. режим NormalCare вибирає оптимальне поєднання всіх чотирьох параметрів для кожного прання білизни, TimeCare скорочує час прання, AllergyCare використовує більше води і виконує додаткові цикли полоскання, а EcoCare є найбільш енергетично ефективним режимом прання.

Ребра жорсткості StableTech

Нові ребра жорсткості на бічних стінках StableTech і дно забезпечують підвищену стійкість пральних машин SensoCare і істотно знижують вібрацію і рівень шуму навіть при високій швидкості віджиму.

100% оригінал
від європейських виробників

Акції!
Подарунки! Знижки!

кожні 2-е тижні щось новеньке

Швидка доставка в будь-яке місто України. Від 5000 грн - до квартири по Києву БЕЗКОШТОВНО

Наші менеджери
найчуйніші і професійні

0
Пусто
Запис близько
близько
Зв'язок з нами
Telegram
Viber
пошта
Телефони