590.ua

Все, що потрібно знати про кондиціонери Samsung

кондиціонери Samsung

Наближається спекотна літня пора, а Ви ще не встановили кондиціонер? Чи не впевнені в тому, яку торгову марку кондиціонера вибрати? В такому випадку, Вам буде цікаво більше дізнатися про кондиціонери південнокорейського гіганта побутової техніки та електроніки Samsung.

Завдяки своїм відмінним характеристикам, якості і використанню інноваційних рішень кліматична техніка цієї марки користується заслужено високим попитом в усьому світі. Пропонуємо розглянути основні переваги та особливості кондиціонерів Samsung.

Чисте повітря у Вашому будинку

У кондиціонерах Samsung преміум сегменту для очищення повітря і підтримки його гарного стану використовуються такі технології, як HD фільтр і S-Plasma Ion. Що це таке?

  • Фільтр HD високого очищення здатний очищати повітря від частинок пилу на 90%. Крім пилу такі фільтри також затримують бактерії, які викликають різні алергічні реакції.

    Для порівняння, аналогічні фільтри інших виробників мають коефіцієнт затримання пилу більш ніж в 2 рази менше - всього близько 40%.

    Фільтри HD в кондиціонерах Самсунг мають протиалергічну систему, яка не тільки затримує частинки пилу і бактерії, але також бореться з алергенами за допомогою спеціального покриття. Очищати такий фільтр дуже легко - достатньо промити його проточною водою.

  • кондиціонер сумісного Іонізатор S-Plasma Ion виробляє активні іони кисню і водню, сполуки яких, зустрічаючи віруси, перетворюються в водяну пару і не шкодять людині. Іонізація додатково очищає повітря від бактерій і алергенів, а також від всіляких вірусів і інших біологічних забруднень, з якими не може впоратися фільтр високої очищення. Таким же способом іонізатор нейтралізує OH-радикали.

    Дослідження показали, що іонізатор S-Plasma Ion дезактивує до 99,68% вірусу грипу і до 97% бактерій золотистого стафілокока, які можуть перебувати в повітрі.

Так забезпечується чистота і свіжість повітря в досить великих приміщеннях, обсяг яких перевищує 19,16 куб.м. Ефективність такої технології підтверджена численними нагородами в різних країнах світу.

Samsung AQ09ESG

Samsung AQ09EWG

Samsung AQ12ESG

Комфорт з кондиціонерами Samsung

Ефективність охолодження повітря у великих приміщеннях, як правило, залежить від ширини потоку охолодженого повітря з кондиціонера. компанія Samsung збільшила цей показник, використавши жалюзі з широким кутом повороту - до 120 °. Це забезпечує швидке і ефективне досягнення потрібної температури в приміщенні.

Для кращого розподілу потоку повітря в кондиціонерах Samsung використовуються також подвійні жалюзі Wide Twin, Які можуть регулювати повітряний потік індивідуально. З їх допомогою збільшується інтенсивність повітряного потоку і обсяг охолоджуваного простору.

Таке інтенсивне розподіл повітря відчувається відразу після включення кондиціонера на відстані до 13 метрів. Тобто, повітря може ефективно і швидко охолоджуватися в кожному куточку досить просторого приміщення.

Режим спокійного сну, або Хороший сон, Покликаний для забезпечення комфортних умов для Вас під час сну. В цьому режимі кондиціонер встановлює оптимальну температуру, при якій можливий самий спокійний і міцний сон. При цьому враховуються природні біологічні ритми і періоди сну людини - стадії засипання, глибокого сну і пробудження.

Якщо порівнювати роботу режиму Good Sleep з аналогічними функціями в кондиціонерах інших виробників, виявиться, що продукт від компанії Samsung створює на 5% більше комфортні умови для сну, на 24% більше комфортний завдяки оптимальній температурі для сплячого, а також витрачає на 36% менше електроенергії.

Тиха робота кондиціонера є дуже важливим параметром, особливо в нічний час. У кондиціонерах південнокорейської компанії використовуються компресори з подвійними бесщеточними електродвигунами, які працюють від постійного струму. Це означає, що при дуже високому ККД такої компресор шумить і вібрує значно менше.

У зниженні шуму від роботи кондиціонера важливу роль також відіграють вдосконалена конструкція вентилятора, укріплена стійка зовнішнього блоку і мінімум перешкод на шляху потоку повітря всередині кондиціонера.

Samsung AQ12EWG

Samsung AQV09KBB

Samsung AQV09PSD

Надійність кліматичної техніки Samsung

Всі ключові вузли агрегатів Samsung захищені від негативних впливів для того, щоб забезпечити їх тривалу і безперебійну роботу:

  • Двигун захищений від перевантажень при роботі в жарку пору року.
  • Для контролю рівня напруги в мережі використовується сучасний контролер, який дозволяє адаптувати роботу приладу до напруги, яке постійно змінюється.
  • Металеві деталі конструкції кондиціонерів захищені від руйнування корозією спеціальними пластинами. Таким чином забезпечується висока надійність і довговічність корпусів в цих апаратах.

Така функція, як Volt Control спеціально призначена для забезпечення надійної роботи кондиціонера при перепадах рівня напруги до 25% від номінального. А це в умовах експлуатації техніки в нашій країні не рідкість.

Управляємо кондиціонером легко і ефективно

Для управління мікрокліматом в приміщенні можна використовувати не тільки звичайний пульт управління кондиціонером. В компанії Samsung розробили бездротову систему управління кондиціонуванням повітря з використанням технології Розумний Wi-Fi. Ця технологія дозволить Вам включати або відключати кондиціонер, навіть перебуваючи поза домом.

Ви можете управляти всіма встановленими в будинку кондиціонерами одночасно, в тому числі і здійснювати точну настройку приладу. Для цього потрібно всього лише підключити кондиціонер до домашньої мережі WiFi, скачати і налаштувати необхідну програму.

Звичайний пульт управління в нових моделях має збільшений дисплей, зручне розташування і великий розмір кнопок управління.

Автоматичний режим роботи створений для максимальної зручності користування кондиціонером. В цьому режимі Вам достатньо задати необхідну температуру. Прилад самостійно буде підтримувати всі необхідні параметри стану повітря в приміщенні.

Samsung AQV12PSD

Samsung AQV12KBB

Samsung AQ 09 UGF

Кондиціонери Samsung - це ще й економічно

Економічність і енергоефективність кліматичної техніки це один з пріоритетів компанії. Для того щоб Ви могли економно витрачати електроенергію, в кондиціонерах Samsung використовуються такі енергозберігаючі технології:

Smart Invertor здійснює плавне регулювання потужності компресора, що дозволяє підтримувати заданий режим без необхідності часто включати компресор. Шум від роботи кондиціонера з інвертором рівніший, без різких перепадів. Крім того, ця технологія економить до 80% електроенергії в порівнянні зі звичайною конструкцією.

Нульове споживання енергії стало можливим в кондиціонерах Samsung з інвертором. Ви можете економити електрику не тільки при включеному, але і при вимкненому кондиціонері. Завдяки инверторной технології апарату майже не потрібен струм у вимкненому стані, що економить до 90% енергії в порівнянні зі звичайним кондиціонером.

Заощадити ще більше електроенергії можна, включивши режим Smart Saver. Він дозволяє заощадити до 31% електроенергії за рахунок повільного набору потрібної температури. З кондиціонером Samsung Ви можете значно зменшити рахунки за електроенергію в порівнянні з аналогічними продуктами багатьох інших компаній.

Хочемо звернути Вашу увагу на те, що описані вище функції і технології використовуються не в кожної моделі кондиціонерів Samsung. Тому рекомендуємо вивчати опис моделей в каталозі нашого інтернет-магазину. Якщо ж у Вас після цього залишаться питання - наші онлайн-консультанти з задоволенням дадуть відповіді на них.

На будь-яку модель кондиціонерів Samsung діє 3 роки гарантії, Яку надає виробник. У ці три роки входить один рік повної гарантії на всі вузли і деталі і два роки безкоштовного сервісу. Це означає, що всі роботи по усуненню можливих несправностей а також запасні деталі безкоштовні для Вас протягом цього періоду.

Кондиціонери Samsung нового модельного ряду підтвердили свою високу якість у багатьох дослідженнях. Дизайн і технологічну досконалість різних серій кондиціонерів по достоїнству оцінили на найпрестижніших конкурсах. Про це свідчать нагороди Galeria de Innovacion ( «Галерея інновацій») в 2009 році, iF Product Design Award (премія за дизайн продукту) в 2009 році, Comfort & Design ( «Комфорт і дизайн») за 2010 рік а також Good Design Award ( «Нагорода за дизайн») в 2011 році.

Високий попит і популярність серед споживачів у всьому світі є найвищою оцінкою якості кондиціонерів Samsung. Це підтверджує і популярність цієї техніки серед українських користувачів, які цінують свої комфорт, здоров'я і намагаються раціонально використовувати сімейний бюджет.

100% оригінал
від європейських виробників

Акції!
Подарунки! Знижки!

кожні 2-е тижні щось новеньке

Швидка доставка в будь-яке місто України. Від 5000 грн - до квартири по Києву БЕЗКОШТОВНО

Наші менеджери
найчуйніші і професійні

0
Пусто
Запис близько
близько
Зв'язок з нами
Telegram
Viber
пошта
Телефони