590.ua

Вибір пральної та сушильної машин: все, що потрібно знати, і навіть більше

Пральна машина Hotpoint-Ariston WDG 862 (EU) з функцією сушки

Вимоги сучасної людини до догляду за білизною вже давно не обмежуються пранням тільки для видалення забруднень. Вибираючи пральну машину, ми приділяємо увагу також таких речей, як дбайливе ставлення до різних типів тканин, комфорт у використанні, а також економічність техніки.

З недавнього часу в комплекс наших очікувань від техніки по догляду за білизною і одягом входить і якісна сушка без створення незручностей і зайвих витрат часу. Ми підібрали для вас ряд порад і матеріалів, за допомогою яких можна зробити правильний вибір серед великої кількості техніки для дому.

Як правильно вибрати пральну машину?

Сучасні пральні машини є досить складною технікою. Інноваційні рішення, новітні технології і матеріали дозволили значно збільшити надійність і функціональність цих апаратів. Приступаючи до вибору пральної машини, слід заздалегідь врахувати ряд важливих критеріїв. Без їх дотримання нове придбання може просто не підійти вам, і не принесе того комфорту і радості, які ви від нього очікуєте.

Пральна машина Electrolux EWW +1686 HDW з функцією сушки

 

Так, для сучасного житла важливим є можливість підшукати вільний простір для нової побутової техніки. Про це ми розповідаємо в статті як вибрати пральну машину: розміри.

Наступним критерієм, на який потрібно звернути найпильнішу увагу, будуть технічні характеристики машини. Якщо вам цікаво знати, як вибрати пральну машину: параметри, ми підготували ряд рекомендацій, дотримуючись яких, ви придбаєте апарат, повністю відповідний вашим потребам.

Виробники техніки приділяють велику увагу функціональності і зручності користування своєю технікою. 

Що ще потрібно знати для правильного вибору?

Кожен, кому доводилося купувати пральну машину, стикався з такими поняттями, як клас енергоефективності, клас прання і віджимання. Розібравшись в цих умовах, ви зможете безпомилково визначати те, наскільки економічною є та чи інша модель, чи добре вона стирає і віджимає білизну.

Класи пральних машин були спеціально розроблені для зручності споживачів а також для того, щоб стандартизувати технічні характеристики техніки виробників з різних країн світу.

Що робити після покупки?

Автоматичні пральні машини вимагають особливої ​​уваги не тільки при виборі потрібної моделі. Як будь-яка складна техніка, яка вимагає використання зовнішніх комунікацій, ці апарати потребують правильному встановленні та експлуатації. Ми розповімо вам, як правильно встановити пральну машину, щоб забезпечити її тривалу експлуатацію а також належну якість прання. Для тих випадків, коли потрібна установка вбудовується моделі або звичайною пральки на кухні, ми підібрали спеціальні рекомендації. У статті Як вбудувати пральну машину в кухню ви дізнаєтеся про багатьох тонкощах і нюансах такої установки.

І, звичайно ж, очікуваний результат у вигляді більш комфортною і продуктивного життя, неможливий без знань про те, як користуватися пральною машиною. Ці поради допоможуть вам використовувати свою техніку максимально ефективно і економічно.

"Чи не пранням єдиної ...» або «Все що потрібно знати при виборі та користуванні сушильної машини»

Сушильна машина Hotpoint-Ariston TCD 97 B 6 H (ЄУ)

 

Все більше людей не можуть уявити комфортне житло не тільки без пральної машини, але також без сушильного апарату. Машини для сушіння білизни економлять масу простору, часу, а також забезпечують вражаючий, і завжди прогнозований результат.

І тут може бути кілька варіантів. Найекономічніший варіант щодо грошей і використання вільного простору в квартирі описаний в статті Яку вибрати пральну машину: з сушінням або без?

Якщо ж простір вашого житла дозволяє встановити окремий апарат для сушіння білизни, рекомендуємо вам ознайомитися з рекомендаціями, в яких мова йде про те, як вибрати сушильну машину.

 

 

Окремо варто також прочитати про те, як встановити сушильну машину. Незважаючи на те, що в багатьох випадках це зробити простіше, ніж з пральною машиною, варто враховувати деякі нюанси.

Сподіваємося, що наші поради та рекомендації допоможуть вам зробити правильний вибір і отримати максимум задоволення від організованого по-новому процесу догляду за білизною і одягом. Якщо ж у вас залишилися питання, звертайтеся до наших консультантів онлайн або по телефону. Бажаємо приємних покупок з 590.ua!

100% оригінал
від європейських виробників

Акції!
Подарунки! Знижки!

кожні 2-е тижні щось новеньке

Швидка доставка в будь-яке місто України. Від 5000 грн - до квартири по Києву БЕЗКОШТОВНО

Наші менеджери
найчуйніші і професійні

0
Пусто
Запис близько
близько
Зв'язок з нами
Telegram
Viber
пошта
Телефони