590.ua

Спеціальні скидки на комплекти SMEG

Спеціальні скидки на комплекти SMEG

Шановні партнери, компанія «Smeg» висловлює Вам своє уваження та інформує про старт нової Акції «Спеціальні скидки на комплекти SMEG»

Течение Усього ПЕРІОДУ Акції Діє спеціальна знижка *, за умови купівлі духової шафи 60 см або 45 см заввишки однієї Серії або комплект з двох та более прістроїв однієї Серії

Комплектом может буті лишь два або более приладів однієї Серії, в якому обов'язково є Духова шафа 60 см або 45 см заввишки та варильну поверхня.


* 8% знижки на духових шафу 60 см або 45 см заввишки.
* 10% знижки на комплект з двох приладів однієї Серії, Який складається з духової шафи 60 см або 45 см заввишки та варільної поверхні.
* 11% знижки на комплект з трьох приладів однієї Серії, Який складається з духової шафи 60 см або 45 см заввишки та варільної поверхні, та додатковий ** прилад вбудованої техніки.
* 12% знижки є максимально можливий на комплект з чотірьох приладів однієї Серії, Який складається з духової шафи 60 см або 45 см заввишки та варільної поверхні, та двома додатково ** приладами вбудованої техніки.
** Додатковий приладнати может буті только вбудований: холодильник, морозильна шафа, мікро хвильова піч, підігрівач посуд, швидкісний охолоджувач продуктів, вакууматор, парова шафа, витяжка, каво машини, шафи для вина, вбудована пральна машина.

Період проведення Акції з 00:00 годин 01.02.2020р. по 23:59 годин 30.04.2020р. або до Закінчення акційного товару, в залежності від того, яка Подія настане Ранее.

Акція розповсюджується лишь на товар, что є в наявності на складі ТОВ «СМЕГ Україна». Кількість акційного товару обмежена.

Акційний товар не может буті у резерві без оплати более чем 2 робочих днів

Строк зберігання сплаченого акційного товару на складі НЕ может перевіщуваті 30 календарних днів.

У випадка негарантійного повернення однієї чи более одиниці товару з акційного комплекту, покупець повинен повернути Цілком увесь акційний комплект.

Зовнішній вигляд акційного товару может відрізнятісь від збережений в рекламних Матеріалах.

Акція НЕ розповсюджується на виставкові зразки техніки та на уціненій товар.

ТОВ «СМЕГ Україна» залішає за собою право на зміну цен та Переліку товару, что пріймає доля у Акції.
ТОВ «СМЕГ Україна» залішає за собою право на зміну терміну проведення Акції.

Акція діє з 01 лютого 2020 р по 30 квітня 2020 р

100% оригінал
від європейських виробників

Акції!
Подарунки! Знижки!

кожні 2-е тижні щось новеньке

Швидка доставка в будь-яке місто України. Від 5000 грн - до квартири по Києву БЕЗКОШТОВНО

Наші менеджери
найчуйніші і професійні

0
Пусто
Запис близько
близько
Зв'язок з нами
Telegram
Viber
пошта
Телефони