УНІКАЛЬНИЙ ДИЗАЙН
Американо, класичний еспресо, кава лонг та кавово-молочні напої. Кава, яка готує цей чудовий апарат, може стати еталоном навіть для досвідчених майстрів.
Вбудована кав'ярня
Досягти швидкого помелу зерен допомагає інноваційна конструкція кавомолки. Точніше, її жорна та автоматична система з двох сенсорів "Sensor Grinding Technology".
ПРОФЕСІЙНИЙ ТЕМПЕР
Ознакою вигостреної майстерності бариста є, зокрема, вміння правильно пресувати каву. Зробити це допоможе напівавтоматичний темпер Smart Tamping Station.
ІДЕАЛЬНЕ ПРИГОТУВАННЯ КАВИ
Потужна помпа на 19 Бар, що використовується в кавоварці DeLonghi EC 9335 M La Specialista, не поступається сучасним кофемашинам!
РУЧНИЙ СПІНЮВАЧ МОЛОКА
Для приготування молочних композицій на основі еспресів DeLonghi EC 9335 M La Specialista є стандартний механічний капучинатор. Спінювання молока проводиться класичним способом, який вважає справжні "профі" у найкращих кав'ярнях.
ВАША ІДЕАЛЬНА КАВАРНЯ
Еспресо-кавоварка DeLonghi EC 9335 M La Specialista не тільки готує справжню каву, але напевно вам відчує себе справжнім баристом.
УНІВЕРСАЛЬНА КАВАРНЯ
Все ще наважується на чому зупинити вибір – кавоварка чи професійна кавомашина? Пропонуємо прийняти популярне рішення та купити кавоварку DeLonghi EC 9335 M La Specialista! Американський, класичний еспресо, кава лонги, каво-молочні напої. Кава, яка готує цей чудовий апарат, може стати еталоном навіть для досвідчених майстрів. З ідеальною ймовірністю використання отриманого ступеня помелу зерна, вивірені до граматичних пропорцій, а також можливістю для приготування зернової, попередньо меленої або фасованої (чалди) кави. А потужна, на 19 Бар помпа, яка використовується тут, не поступається доступним кавомашинам! До речі, індикатор тиску, розміщений на передній панелі, виглядає дуже нестандартно, у стилі під старовину.
СЕНСОРНА КАВАННЯ
Процес підготовки до роботи та технічне самообслуговування повністю поширюється на всі сфери: прогрів, промивання, очищення фільтрів та інше. Досягти швидкого помелу зерен допомагає інноваційна конструкція кавомолки. Точніше, її жорна та автоматична система з двох сенсорів (Sensor Grinding Technology). Помел завжди точно відповідає заданим параметрам - жодних помилок, грубих частинок чи надмірної напруги перемелювання зерен на порошок. Крім того, подібна точність ще й дозволяє значно знизити витрати кави при приготуванні кожної порції. Також передбачається, що повною мірою реалізуються свої ароматичні риси.
"Розумна" пресування
Ознакою вигостреної майстерності бариста є, зокрема, вміння правильно пресувати каву. Зробити це допоможе автоматична Smart Tamping Station вашої кавоварки. Підвищений тиск темпераменту викликається електронікою та має 3 рівні. Таким чином, щоразу, для кожної нової порції кави, таблетки виходять ідеально рівними та щільними. Це, ймовірно, відрізняється відмінною якістю напою з неповторним ароматом та унікальною міцністю.
МОЛОЧНІ КОКТЕЙЛІ
Для приготування молочних композицій на основі еспресів DeLonghi EC 9335 M La Specialista є стандартний механічний капучинатор. Спінювання молока проводиться класичним способом, який вважає справжні "профі" у найкращих кав'ярнях. До того ж тільки спінювання дозволяє швидко створювати пінку, до міліметра витримуючи її щільність і формуючи текстуру. DeLonghi EC 9335 M La Specialista – справжнє мистецтво!