Духовка з природною конвекцією (стандартна)
Духовка може нагріватися верхнім та нижнім нагрівачами, грилем. Керування роботою здійснюється за допомогою ручки вибору режиму роботи духовки – установка полягає у повороті ручки на вибрану функцію. а також ручки регулювання температури – установка полягає у повороті ручки на вибрану величину температури.
Обслуговування та догляд
- Духовку слід чистити після кожного використання.
- Під час чищення вмикається освітлення, що дозволяє покращити видимість усередині робочого простору.
- Камеру духовки слід мити лише теплою водою з додаванням невеликої кількості рідини для миття посуду.
- Парова чистка:
- у миску, поставлену на перший знизу рівень духовки налити 0,25 л води (1 склянка),
- закрити дверцята духовки,
- ручку регулятора температури встановити в положення 50°C, ручку вибору режиму роботи в положення нижній нагрівач,
- Нагрівати камеру духовки близько 30 хвилин,
- Відчинити дверцята духовки, внутрішній об'єм камери протерти ганчіркою або губкою, потім промити теплою водою з додаванням рідини для миття посуду.
- Увага. Залишкова волога після парового очищення може мати вигляд крапель або залишків води під плитою. Після миття камери духовки слід витерти насухо.