590.ua

Як вбудувати варильну поверхню?

Варильна поверхня AEG HK 634020 XB

Навіть якщо ви тільки починаєте ремонт на кухні і збираєтеся замовляти нові меблі, не варто відкладати вибір вручений поверхні на останній момент. Адже в разі виготовлення кухонного гарнітура під замовлення вам буде потрібно знати параметри вбудованої техніки, щоб виробники меблів підготували місце для установки духової шафи, мікрохвильовки, вручений поверхні та іншої техніки, яку ви бажаєте мати на новій кухні.

Читайте також: облаштування кухні - 8 дуже корисних порад.

З цієї причини краще заздалегідь вибрати варильну поверхню, яка буде вбудована в стільницю на кухні, або, як мінімум, знати її монтажні розміри.

Якого розміру бувають варильні поверхні?

Всі виробники побутової техніки, що зараз дотримуються єдиних стандартів щодо монтажних габаритів своєї техніки. Тому більшість моделей варильні поверхні з чотирма конфорками або, наприклад, доміно, мають однакові розміри.

Варильна поверхня Gorenje ECT 62 W

Зазвичай мається на увазі, що поверхня буде встановлюватися в стільницю стандартної глибини 60 см. Цей параметр у всіх виробників однаковий. У той же час, ширина отвору для установки поверхні буде відрізнятися в залежності від моделі - на це впливає різна кількість конфорок, їх розташування та інші параметри.

Стандартна ширина вручений поверхні становить 60 см, існують також моделі шириною 90 см і більше, а також компактні панелі на дві конфорки шириною 40-45 см. Зустрічаються також і моделі нестандартної ширини - 906 мм, 916 мм, і інші.

Глибина, на яку поверхню врізається в стільницю, в більшості випадків, знаходиться в діапазоні 38-52 мм.

Як встановлюється для варки поверхня?

Варильна поверхня Hotpoint-Ariston TD 640 S (CH) IX / НА

У більшості випадків в комплекті з приладом, крім документів, є набір монтажних деталей для даної моделі - напрямні, інші кріплення, а також шаблон, по якому вирізається отвір у стільниці.

У документації до кожної вручений поверхні вказуються всі точні розміри приладу, на підставі яких можна підготувати отвір для установки і без шаблону.

Що ще потрібно знати, встановлюючи вбудовану поверхню?

Ще на етапі планування місця для поверхні, передбачте наявність мінімальних відстаней від приладу до меблів або іншої побутової техніки. Щоб не завдати їм ушкоджень бризками жиру або просто жаром, який буде виходити від плити, потрібно мати у своєму розпорядженні їх не ближче 40-50 мм (від електричної поверхні) або 50-70 мм (від газової поверхні).

Якщо ви вирішили придбати газову поверхню, врахуйте, що вона значно глибше електричної, і не всякий духову шафу можна буде вмонтувати під нею.

Не забудьте встановити розетку - вона знадобиться не тільки для електричної поверхні, але також для роботи кнопки живлення в газових моделях.

100% оригінал
від європейських виробників

Акції!
Подарунки! Знижки!

кожні 2-е тижні щось новеньке

Швидка доставка в будь-яке місто України. Від 5000 грн - до квартири по Києву БЕЗКОШТОВНО

Наші менеджери
найчуйніші і професійні

0
Пусто
Запис близько
близько
Зв'язок з нами
Telegram
Viber
пошта
Телефони