590.ua

Як вибрати духову шафу?

Духова шафа Samsung BF64CBSTR

Щоб зробити правильний вибір духової шафи для Вашої кухні, не обов'язково вникати в опис кожної моделі, представленої в каталозі нашого магазину. Ми допоможемо Вам звузити вибір до декількох моделей, розібравшись в тому, яка саме вбудована духовка найкращим чином підійде Вам.

Читайте також: облаштування кухні - 8 дуже корисних порад.

Як встановлюються духові шафи?

Всі вбудовані духовки можна розділити на дві групи за способом установки - залежні і незалежні. Перші мають спільні органи управління з варильною поверхнею і можуть бути встановлені тільки строго під нею. Друга група може бути встановлена ​​в будь-якому місці, на зручній для Вас висоті. У варіанті з незалежної духовкою ви можете підібрати її з тієї ж серії, що і поверхня, а можете експериментувати, поєднуючи різні стилі і матеріали.

Духова шафа Gorenje BO 87 W

Газовий або електричний?

Сучасні духові шафи можуть використовувати як джерело енергії газ або електрику. Яка духовка краще - газова або електрична? Детальніше розібратися в цьому допоможе інша наша стаття.

Коротко можна сказати, що електричні духові шафи мають більшу функціональність і є більш популярними в порівнянні з газовими.

спосіб управління

Духові шафи можуть мати механічне та електронне управління. Моделі з механічним управлінням вважаються надійнішими, але поступаються електронним по функціональності і зручності користування.

Електронне урядування може здійснюватися за допомогою звичайних кнопок і перемикачів, а також за допомогою сенсорного дисплея. Такі апарати дуже комфортні у використанні і надають величезні можливості з приготування їжі.

Духова шафа Electrolux EOA 5551 AOX

Функціональність духовки

Це є визначальним параметром, за яким ми оцінюємо свою майбутню духовку. Серед можливостей і режимів сучасних електричних духових шаф стандартними є наявність нижнього, верхнього нагрівальних елементів, а також вентилятора, який також може бути обладнаний нагрівальним елементом для приготування за допомогою конвекції.

Додатково різні виробники пропонують такі функції, як приготування в декількох рівнях, можливість створення власних програм, використання таймера, контроль приготування за допомогою температурного датчика і т. Д.

Дизайн вбудованої духовки

Виробники вбудованої техніки пропонують духовки, які задовольнять будь-які естетичні запити і впишуться в інтер'єр, виконаний в будь-якому стилі - від класичного і ретро до модерну і хай-тек.

У нашому каталозі Ви можете підібрати моделі в будь-якому стилі і в різному кольоровому виконанні.

100% оригінал
від європейських виробників

Акції!
Подарунки! Знижки!

кожні 2-е тижні щось новеньке

Швидка доставка в будь-яке місто України. Від 5000 грн - до квартири по Києву БЕЗКОШТОВНО

Наші менеджери
найчуйніші і професійні

0
Пусто
Запис близько
близько
Зв'язок з нами
Telegram
Viber
пошта
Телефони