590.ua

Спецiальнi знижки на комплекти SMEG

Спецiальнi знижки на комплекти SMEG

Шановні партнери, компанія «Smeg» висловлює Вам свою повагу та інформує про старт нової Акції «Спецiальнi знижки на комплекти SMEG»

Протягом усього періоду акції діє спеціальна знижка*, за умови купівлі духової шафи 60 см або 45 см заввишки однієї серії або комплект з двох та більше пристроїв однієї серії

Комплектом може бути лише два або більше приладів однієї серії, в якому обов’язково є духова шафа 60 см або 45 см заввишки та варильна поверхня.


* 8% знижки на духову шафу 60 см або 45 см заввишки.
* 10% знижки на комплект з двох приладів однієї серії, який складається з духової шафи 60 см або 45 см заввишки та варильної поверхні.
* 11% знижки на комплект з трьох приладів однієї серії, який складається з духової шафи 60 см або 45 см заввишки та варильної поверхні, та додатковий** прилад вбудованої техніки.
* 12% знижки є максимально можливою на комплект з чотирьох приладів однієї серії, який складається з духової шафи 60 см або 45 см заввишки та варильної поверхні, та двома додатковими** приладами вбудованої техніки.
** Додатковим приладом може бути тільки вбудований: холодильник, морозильна шафа, мікро хвильова піч, підігрівач посуду, швидкісний охолоджувач продуктів, вакууматор, парова шафа, витяжка, каво машини, шафи для вина, вбудована пральна машина.

Період проведення акції з 00:00 годин 01.02.2020р. по 23:59 годин 30.04.2020р. або до закінчення акційного товару, в залежності від того, яка подія настане раніше.

Акція розповсюджується лише на товар, що є в наявності на складі ТОВ «СМЕГ Україна». Кількість акційного товару обмежена.

Акційний товар не може бути у резерві без оплати більше ніж 2 робочих днів

Строк зберігання сплаченого акційного товару на складі не може перевищувати 30 календарних днів.

У випадку негарантійного повернення однієї чи більше одиниці товару з акційного комплекту, покупець повинен повернути цілком увесь акційний комплект.

Зовнішній вигляд акційного товару може відрізнятись від зображеного в рекламних матеріалах.

Акція не розповсюджується на виставкові зразки техніки та на уцінений товар.

ТОВ «СМЕГ Україна» залишає за собою право на зміну цін та переліку товару, що приймає участь в акції.
ТОВ «СМЕГ Україна» залишає за собою право на зміну терміну проведення акції.

Акция действует с 01 февраля 2020г по 30 апреля 2020г

100% оригинал
от европейских производителей

Акции!
Подарки! Скидки!

каждые 2-е недели что-то новенькое

Быстрая доставка в любой город Украины. От 5000 грн - до квартиры по Киеву БЕСПЛАТНО

Наши менеджеры
самые отзывчивые и профессиональные

0
Пусто
Write Close
Close
Зв`язок з нами
Telegram
Viber
Mail
Phone